Bardzo szybka do przygotowania i niesamowicie smaczna pasta jajeczna, która wpasuję się nie tylko na śniadanie, ale również i na przekąski w ciągu dnia. A już, szczególnie kiedy mamy pod ręką akurat świeże i chrupiące pieczywo ?

Składniki:

  • 3 szt jajka
  • 2 łyżki majonez
  • 1 łyżeczka chrzan tarty
  • pół pęczka szczypiorek
  • 1 szczypta pieprz mielony

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy, obieramy, kroimy na kawałki i przekładamy do miseczki. Następnie rozgniatamy widelcem do uzyskania konsystencji pasty.
  2. Dodajemy majonez, chrzan, oraz pieprz świeżo mielony. Całość dokładnie mieszamy do dokładnego połączenia składników. Pastę podajemy ze świeżym pieczywem oraz drobno siekanym szczypiorkiem. Smacznego!
Pasta jajeczna
Pasta jajeczna

Co sądzisz na ten temat?

Pasta jajeczna Bardzo szybka do przygotowania i niesamowicie smaczna pasta jajeczna, która wpasuję się nie tylko na śniadanie, ale również i na
5 1 5 2

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *