Tarta z boczkiem, czyli Quiche Lorraine to wyrafinowane połączenie smaków pochodzące wprost ze słonecznej Lotaryngii. Ogólnie wszelkiego rodzaju tarty należą…
Zupa cebulowa z grzankami zapiekanymi z serem żółtym to niekwestionowany klasyk kuchni francuskiej. Wyrafinowane połączenie smaków wyrazistej kompozycji to wprost…
Makaron z łososiem i groszkiem zielonym to pyszne danie kuchni francuskiej, które przygotujesz w mniej niż 20 minut. Wyjątkowe połączenie…
Published on Czas: 30 min
Newsletter kulinarny
Bądź na bieżąco – wysyłam sezonowe przepisy i porady
Zapisz się na jedyny taki w sieci kulinarny newsletter i dołącz do 2719 zadowolonych czytelników. Szefpoleca.pl to ciągle rosnąca baza niemal 500 przepisów na dania z całego świata. Każdego dnia tworzę blog kulinarny z pasją dla osób, które kochają gotowanie i pieczenia tak jak ja. Już dziś dołącz do nas :)